TANFOLYAM - OKTATÁS

frivolitás - tatting - hajócsipke
Következő szabad időpont: 2018.03.03.
 
Teljesen kezdők, újrakezdők számára 3 órás foglalkozásokat tartok, egyéb elfoglaltságom miatt már csak hétvégén, elsősorban szombaton, ritkábban vasárnap. Előzetesen egyeztessünk időpontot telefonon. 
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más-más a tanulási tempója, ezért egy foglalkozásra maximum 2 tanulót tudok felelősséggel elvállalni. Tapasztalataim alapján ennél nagyobb létszám esetén nem jut mindenkire elég figyelem az alapok (minta olvasás-értelmezés, gyűrű, ív, pikó,  összekapcsolások...) elsajátításához és nem szeretném ha azt éreznéd, nem kaptál megfelelő szolgáltatást a pénzedért. Majd meglátod milyen kevés is az a 3 óra! Aki gyorsabban halad, annak természetesen több fogást is megmutatok a foglalkozás ideje alatt, igény szerint.
A fotón is látható hajócskával dolgozom, mert az ékszerek ezzel az eszközzel szebben kivitelezhetők számomra, tűvel nem tanítom a technikát. Én jobb kezes vagyok, de tanítottam már bal kezes (nem balkezes! ;-) tanítványt is. Kicsit nehezebb számomra az oktatás, de nem probléma.
 
Óradíj: 4.000,- Ft/óra, az óradíjon létszám arányában osztoztok.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha pl. 2 tanulóval indul az épp aktuális tanfolyam, akkor fejenként összesen 6000,- Ft-ba kerül a három órás oktatás. Esetleg célszerű barátnővel, ismerőssel közösen érkezni. Ha valaki vállalja azt hogy kizárólag csak vele foglalkozok egyedül a fenti óradíjért, akkor az eddigi tapasztalatom alapján jó eséllyel a haladóbb technikai fogásokból is elsajátít párat.
 
A tanfolyam idejére fonalat és hajócskát biztosítok. Ha szeretnéd megvásárolni a hajócskát amivel tanulsz, 890,- Ft/db áron hazaviheted (két hajócskát használunk).
 

Újdonságok

Zongoránk eladó

2017.10.29 11:42

                                                                                                                                                                                              Monarchia-beli bécsi páncéltőkés zongoránktól nehéz szívvel, de meg kell válnunk. Eladó 52.000,- Ft-ért + szállítás. Három pedálos, megkímélt állapotban van. Hibái: egy kalapácsfej letörött, illetve több kalapácson a filc borítás cseréjét ajánlom. Gyakorló zongorának kiváló, szép hangú darab. Belsőépítészek tudják, hogy vannak akik lakásuk, kúria, kastély, hotel... design elemeként szeretnének szép megjelenésű zongorát az enteriőrbe. Nos ez a zongora megjelenésileg hibátlan, évekkel korábban szakszerűen átfestettük, felújíttattuk. Ha érdekel, itt az oldalamon található elérhetőségek egyikén felveheted velem a kapcsolatot.